guess who...?

Kategori: litto snackar



nån som kan gissa vem denne är?
Ett ledtråd; han gjorde så att C.R längtade hem till Portugal.

fyfan

Kategori: litto snackar

kass fredag idag, dåligt spelat i poker och jag känner mig sjuk nu. typiskt när det finns en kul fest imorgon. bara och se hur jag mår imorgon.

hur går det med prao? det går åt helvete, ingen har svarat på mitt mail. visst, jag borde ringa men hur ska det gå till när man inte har textis. min resa mot stjärnorna blev kort, Aftonbladet svarade inte på mitt mail och jag tänker be dom att dra åt helvete.

nu funderar jag på om jag ska gå och lägga mig, fryser som fasen och mitt huvud håller på explodera. det här går åt helvete.

förresten, gjorde min farsa glad nyss. gav honom GPS till sin bil, han fyllde ju 60 iförrgår. gillar att göra någon glad.

god natt... för fan

wtf

Kategori: litto snackar

nu har jag bara surfat hela tiden på skolan. fick veta att jag kan göra praktik nästa vecka om jag hittar något, ännu finns det hopp.

har precis skickat mail till Aftonbladet å frågat om man kunde göra praktik hos dem. Aftonbladet!?! jo, det sägs att man ska sikta mot stjärnorna så för fan gör jag det nu. Aftonbladet wtf.

bara 54 minuter kvar. kanske dags för att skriva lite... vi får se.

en dålig dag på jobbet

Kategori: litto snackar

BREAKING NEWS!!

Kategori: litto snackar

blooodinbella har tagit timeout från att skriva blogg!!!!!!!!!! VEM SKA VI PRATA OM NU UNDER RASTER?! VAD GÖRA?! KAN VI ÖVERTALA HENNE ATT BÖRJA SKRIVA IGEN?!?!

till och med Aftonbladet skrev om blondinbellas timeout. önskar att jag skulle få lika stor uppmärksamhet om jag råkar sluta skriva blogg en dag. tänk dig, en blogg som kan orsaka en så stor uppmärksamhet, siiick.

hon har tilloch med tagit över en båt, där ska hon fira sin 18årsdag. har hon ej börjat med sin blogg så har hon ruttnat ihjäl sig nånstans i en av stockholms förorter. och nej, jag är inte avundsjuk. jag vill bara fatta hur sjukt det är.

för övrigt, hoppas jag att folk som tackade nej till min tjänst ska ruttna i helvetet. tack vare dem får jag gå på skolan i två veckor, bara för att jag inte fick en praoplats. riktigt tragiskt att det är så...

Sverige-Portugal

Kategori: litto snackar




Sverige- Portugal, Råsunda

Kategori: litto snackar

WTF, aldrig har jag sett så många skador i landslaget, det måste vara något sabotage av Portugal.

just nu är Henke, Rosenberg, Mellberg, Linderoth, Svensson, Chippen och Edman skadade. och de spelar i vår startelva i normalt fall. hur ska det sluta? men annars tror jag på det laget vi har till Portugal.
Isaksson
-Stoor-Hansson- Majstorovic-Nilsson-
S.Larsson- Andersson-Källström-Holmen-
-Zlatan- Elmander.




förresten, jag ska se matchen på plats. att få uppleva atmosfären å allt i arenan. jag tror att det blir svårt att slå den där upplevelsen. vi får hoppas på att Zlatan sätter in ett par klacksparkar.

FYFAN

Kategori: litto snackar

det är så sjukt,.. att hitta en praoplats måste vara den svåraste uppgiften jag haft.

så jävla sjukt

he´s a legend

Kategori: litto snackar


Finns det en sådan som Henke i världen just nu? att spela fotboll på hög nivå vid 37 år, fortfarande nyckelspelare för landslaget och Helsingborg? dessutom vill flera PL-klubbar ha honom. igår avgjorde han skånederbyt.
jojo, det stavas Respekt!


i´m a legend

Kategori: litto snackar

alltså, jag måste vara en mästare på att försova mig, tror att jag försover mig mest av alla i Örebro. idag försov jag mig för 13453:e gången. WTF, orka med sånt. jag kanske behöver en Per?

varför en Per? jo en personal som hette Per, han jobbade på wasahuset där jag bodde förut. en vacker morgon, jag sov djupt. plötsligt kom han in och tände lyset och sparkade på min säng, det fanns en stund då jag trodde att jag skulle bli ett offer för human trafficking. men nej, det var bara Per som ville plåga mig och ge mig mardrömmar för evigt.
den morgonen steg jag upp 1 timme tidigare än normalt, sick!

Men nu skulle det sitta fint med en Per- robot, som väcker mig varje morgon. orka.

BTW, kom till vår första hemmamatch imorgon 20.30. vi spelar i Birgittahallen, vårt motståndare blir Lillåns IBK.
skulle sitta fint med en storpublik i vår första hemmamatch!