Tjissomdova.blogg.se

Kategori: litto snackar

Haha, minns ni blogghysterin i somras? Jag vill minnas att det var 2 eller 3 bloggar som skapats på kort tid om dövas rykte.

Nu har det dykt ännu en till, och det ännu sämre.

Min poäng är att, varför kan vi döva inte leva som vi vill? Kan vi inte se ut som vi vill? Till exempel, Glenn har en drömkropp som de flesta vill ha, till och med jag. Ändå försöker de få Glenn skämma ut sig.

Bilden där Idab (vet inte om jag ser rätt eller inte) har snus, tror jag att de flesta har sett ut så. Jag har tillochmed en likadan bild på mig när jag smakade snus för första gång.
Emy däckade på Dukis, jag tror att de flesta har upplevt så. Jag har upplevt det 2 gånger tror jag, Jessans 18årsfödelsedagfest där jag mindes bara en liten del av festen och stod ensam ute på gatan. Andra gången var på min 20årsfest, jag däckade på en massa kuddar och spydde en massa.

Begreppet krabbteori passar bäst på bloggen Tjissomdöva, att vi döva får inte göra vad vi känner för. Det är nästan som att vi måste vara likadana, att inte göra något dumt eller rått.

Sorgligt men sant. Nu får jag räkna med en massa inlägg om mig i Tjissomdöva.blogg.se. =)

Haha förresten, jag tipsade Tjissomdöva en grej innan jag skrev det här. Stella Wedin har skapat en egen fanclub på Facebook, detta tyckte jag var roligt. :)