Universitet

Kategori: litto snackar

Sökt till universitet idag, man kan tro att det är första april idag. Daniel Littorin + universitet = noll kombination. Men ja, jag måste ge mig själv en chans. Förut sa jag att jag SKA söka jobb, men jag ändrade mig.

Nu får vi se om jag blir antagen eller inte, mina betyg är inte det bästa men det duger väl, haha.

Sökte till journalitisk och multimedia, det för att jag har alltid drömt om att få jobba på Sportbladet eller något likadant. Kanske räcker min svenska inte till men man kan alltid hoppas =)

och det andra programmet är management in sport and recreation, kanske den enda jag kan tänka mig att jobba med är inom sport. Så jag hoppas verkligen att jag kommer in det där programmet.

Kommer jag in på något av programmen skulle mitt liv förändras direkt, jag skojar inte.

Håll tummarna för mig eller något, gör fan vad ni vill. =)

sstumboll.blogg.se

Kategori: litto snackar

Ni kanske minns www.sstumboll.blogg.se från ifjol? Där vi skrev om olika lag inför SM, även om olika spelare. Nästa SM är om en månad så vi ska snart köra igång med bloggen, syna alla lag och sånt.

Så, besök bloggen inom snar framtid! =)

Totalt random inlägg

Kategori: litto snackar

Haha, imorgon har jag nationella prov i matematik kl åtta och ska sitta där i fyra timmar. Men, fick hem en Simpsons-DVDbox idag.

Så, bli inte förvånad att jag misslyckas imorgon. Jag tycker bara att det var riktigt onödigt att jag fick hem boxen just idag.