Daniel Littorin anno 2009

Kategori: litto snackar

hahaha, min syn på livet just nu är enkelt.

Det gäller att njuta av livet så mycket som möjligt, man har aldrig tid att planera för sin framtid. man lever i nuet, helt enkelt.
Jag undviker att planera och bestämma mig för tidigt, jag gillar göra saker helt spontant. Att jag plötsligt åker tillbaka till Örebro ikväll är ett bra exempel på att jag är väldigt spontan.

Att skaffa familj och gifta sig händer väl om 10-15 år. Eller om 1 år., vem vet? Haha, nejdå. Det kommer inte hända, det kan man lugnt säga

Min syn på tjejer är väl detsamma, HAHAHA. ;)

Jag tycker att ni borde njuta av livet så mycket ni kan, man lever faktiskt bara en gång. :)


Min syn på livet...

Kategori: litto snackar

Så här var min syn på livet, jag var 15 år då.

"Daniel Littorin, 15 år


När jag flyttar till gymnasiet då ser jag det som en utmaning. Ny skolan, ny miljö, ny lärare och ny stad. Jag väljer nog medieprogrammet för jag kan lära mig mycket om filmer och annat saker. 

Jag är en grabb som har mången fantasi och älskar jättemycket sport. På kvällarna tränar jag hockey. Efter träningarna drömmer jag ut till min fantasivärld där lever jag som en framgångsrik regissör i Hollywood. Lite för bra fantasi?

Det kan ju hända för jag vill jättegärna bli en regissör. Jag vill börja med att filma här i Sverige, för att det är mer bekvämt och jag vet hur Sveriges klimat funkar, typ.

Jag bor i en ungkarlslägenhet som är riktigt stökigt. Jag reser hela tiden och är inte så ofta hemma. Jag dejtar med några tjejer innan jag har hittat den rätta. Sen flyttar vi ihop och vi gifter oss kanske. Jag vill gärna gifta mig med en tjej om hon är den rätta. Jag vill skaffa barn när jag är klar med ungkarlsliv och vill ta det lugnt då är det dags att skaffa barn.

När jag har semester då går jag ut med kompisar och kolla på hockey och kanske ta en öl.


Min syn på tjejer

  

Jag tycker att tjejer är okej men de tänker lite för mycket på sitt utseende. Om man jävlas lite med tjejen då kommer en orkan från tjejen och bankar på mig. Därför måste man passa sig för tjejer. De är som en bomb som väntar på att spränga.

Ibland är jag irriterad på att de är noll på sporter. När jag säger en fotbollspelares namn då säger de "va? Vem är han? Är han snygg?". Då suckar jag bara. Det var min syn på tjejer. "


Hahaha! Man kan lugnt säga att min syn på livet är helt annorlunda nu. =)

HAHAHAHAHAHAH!

Kategori: litto snackar

för helvete, det där klippet bjuder jag på! Jag är redan beredd på att jag kommer bli mobbad för min roll i klippet.


Ok, jag är redo nu.

bara en tidsfråga innan...

Kategori: litto snackar

Fyfan, varje morgon plågas jag av den där väckarklockan... Har jag den i ett par år till så tror jag att jag slutar mitt liv som hjärndöd. Blink och stark vibration borde väl slita ut hjärnan?

Så det är bara en tidsfråga innan jag slår sönder väckarklockan...

Förresten, det blev lite klirr i kassan igår.  Jag lyckdes pricka in 6rätt i Lången, känns skönt. =)


Vi ses.

tihi

Kategori: litto snackar

nu har dammsugaren ägt mig rejält, exakt samma sak hände follin för ett tag sen. se inlägget. Döva har det väldigt jobbigt  just nu. >_<

Jag insåg en sak nyligen, att vara bandymålvakt i världklass är nog den svåraste man kan vara. eller en av de svåraste iallafall. Testa själv att rädda bollen farande i 150 km/h, dessutom är den rosa. Vilket är sick svårt att se.

Vi ses.

.

Kategori: litto snackar



snurra inte stolen alltför länge, annars kan det sluta illa.

Våren - 09

Kategori: litto snackar

för helvete, ni fattar inte hur mycket jag längtar tills det är varmt ute, sick. är grymt less på allt slask och snö.  
men å andra sidan har jag fullt upp med ÖDIBF. Dövis (Svenska Dövidrottsspelen), matchen mot Hephata och ev. nattcupen i innebandy.
och så blir det nog kryssning, Åre och resan till Finland också. det kommer  nog bli en skoj vår, hoppas jag iallafall.

förresten, jag SKA ta körkort under våren, eller innan sommaren. det är mitt mål, misslyckas jag med detta så harj ag misslyckat med mitt liv hahaha.  

aja, nu ska jag slagga. 


Vi ses.

  

man måste kramas ibland

Kategori: litto snackar



ibland är man riktigt tvungen att krama någon, stackars Pep Guardiola.

owned? det kan diskuteras.

Kategori: litto snackar



de två bilderna påminner varandra väldigt mycket. det är faktiskt otäckt hur mycket bilderna liknar varandra.
 men det såg ut som de njöt på bilderna, det kan man lugnt säga.

det var nära ögat...

Kategori: litto snackar

igår fick jag nästan hjärnskakning, jag sprang bakåt och så bakom sprang Patte också bakåt mot mig. våra skallar möttes rejält. allt blev svart i ett par sekunder, sen såg jag Patte som låg ner och höll om huvudet.
jag höll om huvudet för att kolla om det kom blod, men nej. När Patte kom upp var han max blek. jag hade så ont men tänkte bara på att fortsätta köra med övningen.

i efterhand, jag överlevde smällen. men jag har rejäl bula nu och det gör ont nu. men lugnt, alkohol hjälper mot allt, då pratar jag om ALLT. ;) och Pattes kommentar om smällen: Om du var någon hörselskadad så skulle jag slå ner dig pga jag TILT på dig men du var döv så det är lugnt. Sen skakade vi hand. that´s Patrik Peltola!

det är jävligt sjukt

Kategori: litto snackar

nyss diskade jag, halv sju på morgonen och jag har inte sovit något alls under hela natten. det för att försöka ändra min dagsrytm. riktigt jobbigt. ska nog köpa redbull på vägen till skolan för att speeda lite upp mig själv. det behövs nog, engelska i första lektion.

efter skolan ska jag försöka göra något hela tiden, för att hålla mig vaken. sen kan jag sova riktigt sött runt klockan tio. Frågan är om jag lyckas, odds på det lär ligga på runt 6.70. någon som vill satsa lite?

nåväl, nu ska jag duscha och käka frukost, som är väldigt viktigt för att få bra början på dagen. men, min dag började ju igår? lite knepigt men hoppas att min kropp förstår läget.

have a nice day :)

hockey night

Kategori: litto snackar

snart ska jag dra till erik och kolla på hockey, för er som inte har hängt. det är JVM-final inatt.
vår gold kids lirar mot Kanada, blir nog riktigt tufft.
den här gången tror jag att Sverige vinner med 3-1. Backlund gör 2 och Möller 1. det är dags för förstafemman att producera.

apropå hockeyn, jag sa ju att jag ska sluta. det betyder inte attj ag ska sluta med hockeyn helt och hållet. utan jag ska fortsätta lira, detk ommer jag göra tills jag dör. älskar hockey riktigt mycket. Men jag har inte någon större motivation att åka till lägret och inte har något att se fram emot. jag behöver lite morot, så jag har något att träna hårt till och nu finns det ingen morot så jag har ingenting att träna för. utan spela bara för att det är skoj. det är OS år 2011, jag vill gärna åka dit, så jag hoppas att det finns någon som vill åka dit, så det ger mig motivation.

=)

det här är inte bra.

Kategori: litto snackar

efter runt åtta glas redbull med vodka gick jag och la mig. efter ett par timmar, halv sju på morgonen,  vaknade jag riktigt speedad, gick inte somna om. det var väldigt jobbigt, nästa gång måste jag minska mängden av redbull och vodka.

dessutom har jag ändrat min dagsrytm totalt, vaknade runt kl tre idag och skolan startar om tre dagar. det måste ske någon form av större mirakel för att jag ska komma till skolan i rätt tid, pigg och kry.

nåväl, vi hörs.

It´s your lucky day

Kategori: litto snackar



han gjorde precis sitt livs bästa val, att gå lite tidigare.

ett bombnedslag i Västra Vintergatan

Kategori: litto snackar

det är sjukt, min lägenhet är inte så fin nu, kläderna ligger på golvet och disken växer bara. jag har inte någon lust att anstränga bort några minuter från mitt liv för att städa. fortsätter det så här så får jag nog cancer och dö ungt men tungt.

så jag funderar starkt på att skaffa polsk städhjälp, vet ni nån polsk som är villig att tjäna lite stålar?

hör av er!



(bara för att påpeka en sak, texten består av väldigt stark ironi)

så var det över...

Kategori: litto snackar

eftersom Chrippe meddelade nyss att han inte kommer spela mer i Dövas Tre Kronor, så känner jag att det inte är värt att spela för Dövas Tre Kronor nu när lagets kanske största stjärna slutar spela, dessutom blir det inget med VM i våren, det suger ju musten ur ens motivation.

så jag går ut med nyheten, jag slutar med att spela för Dövas Tre Kronor.
Bästa minne med landslaget var OS i Salt Lake City och min debut mot Finland där losade vi med 2-4.



Tack för allt.