klockren knockout

Kategori: litto snackar

men för helvete

Kategori: litto snackar

varför ska det snöa så mycket?!?!?!?!?!!?!?! nu funderar jag starkt på att ta ledigt från skolan tills det är vår igen. då kan man gå ut igen. för att om man går ut och gillar vädret som nu är man omänsklig. det går bara inte leva så här. snö och kyla. det dödar en.

FYFAN FYFAN säger jag bara >_<

förresten, vill bara säga att ni måste testa SJ:s mezzaluna kyckling. köpte det på tåget å jag ger den 5av5.

spelet är slut >_<

Kategori: litto snackar

nu har min kropp sagt ifrån, mina ljumske är så slitna att de inte går använda länge. sen tror jag att mitt revben är sprickat, det går ont när jag går, andas och skrattar. damn, min kropp är slut redan vid 19. 

citerar mig själv från det förgående inlägget
"...jag ska kunna orka det. jag är bara 19 trots allt. ;)"





och tji fick jag >_<


i was owned

Kategori: litto snackar

iam what iam

Kategori: litto snackar

bara så ni vet, jag kör bara mitt eget race. jag skiter i vad andra tycker om mig. orka bry mig om det egentligen.. om ni tror att ni kan ändra på mig så är ni helt fel ute.  =)

aja, nu är det snart dags för nattcupen!! siktar på att vinna hela skiten och ta hem det omtalade priset, som nästan ingen vet vad priset är...?
äsch, det kommer bli iallafall en tuff helg. fest på fredag sen är det dags för hockey på lördag. senare på kvällen blir det fotboll hela natten. nästa dag är det innebandymatch. blir riktigt tufft, jag ska kunna orka det. jag är bara 19 trots allt. ;)



förresten, jag är så besatt av friends. aldrig hänt mig, att jag kunde vara så besatt av nån serie. ni som inte sett alla säsonger av friends, jag ber er att ladda ner alla säsonger på en gång. då kommer ni att tacka mig.

lets play our game!!

nu var det dags igen...

Kategori: litto snackar


det var verkligen ett tag sen jag skrev sist, mycket har hänt.

som när alla blev alkisar i örebro, när glada vi drog på kryssningen och kom hem fulla, när jag förstod att jag och skolan inte var vänner, när jag visste hur det var att krossa finnarna och jag inte är alltid frisk.


ja så var det klart. vi ses