En statusuppdatering om mitt liv.

Kategori: litto snackar

Under året har det hänt ganska mycket. Resan till USA och studierna på universitetet under våren. Tre olika barnlägerjobb avverkades under sommaren och cashen rullade in. Så jag valde att slå till stort och reste till Kroatien och Tyskland. I Makarska fick jag 5 sjuka och vackra dagar vid kusten. Sen skulle vi flyga till Köln, Tyskland från Split, tydligen ville ödet annat. Ständigt underbare Erik såg fel på flygtiden så vi missade vårt flyg. Så var det bara å boka om nästa flyg till Tyskland, och det gick till München som låg ungefär 55 mil från campingen vi skulle till.


När vi anlände så var det bara sätta sig i bilen och köra hela natten. Så klart att det skulle hända något mer. Jag och Tomas valde fel destination, hur skulle vi fan veta att det fanns två olika ställen med samma namn. Så, 20 mil extra.


En vecka i Tyskland över, för en gångs skull längtade jag hem, campingslivet klär mig inte. Blöta kläder, leriga skor och hårt underlag är tre saker jag inte vill uppleva igen. Vi skulle flyga hem till Sverige via Riga. Väl på plats i Riga, hur stor var oddsen att vi skulle missa ett flyg till? VI lyckades med bedriften att missa två flyg på en vecka. Men vi lyckades trösta oss själva med en natt i Riga. Casino, Sushi, Redbull&Vodka och strippklubben är fyra grejer jag kan sammanfatta natten med.


Några veckor efter bravaderna i Kroatien, Tyskland och Lettland bestämde jag att ta ett break från studierna och börja jobba i Stockholm. Att jag flyttade till Stockholm berodde det på att jag har gått och blivit förtjust i en vacker dam stämmer visserligen. Men det egentliga skälet är att jag har åkt fast i plugget, motivationen är spårlöst försvunnen. Jag kämpar med att hitta formen igen. Alla människor möter svackor ibland så jag siktar på att komma tillbaka nästa höst.


Vad jag jobbar med? Jag jobbar som personlig assistent, världens lugnaste jobb kan jag lova er. Ni som känner mig väl så har jag lätt för att somna när det är långtråkigt eller något likadant, och på jobbet är det långtråkigt hela dagen… Tur att min brukare är sjukt sjyst annars har jag packat ihop och flyttat tillbaka till mina föräldrar.


Nöjd med min statusuppdatering? Kan vi nu gå vidare?

 

/ Littorin