Riktigt bortblåst

Kategori: litto snackar

Allvar, jag tror faktiskt att jag har demens eller något likadant. Jag glömmer bort saker hela tiden, som till exempel glömde jag att idrotten var inställt imorse. så jag kom till skolan i helt onödan, när jag kunde sova i ett par timmar till.

ul gg säger jag till mig själv.

EDIT: Ja, nu är jag RIKTIGT bortblåst, idrotten var aldrig inställt. Jag hittade aldrig min klass, såklart inbillade jag mig att lektionen var inställt. Men nej.

i was owned.

Men, jag ska fan kräva att de ska sätta upp en lapp om vilken sal de håller till, så jag inte behöver ödsla tid på att leta runt. Jag som alltid kommer sent till dagens första lektion. Alltså, jag kräver fan att allt ska anpassas efter mig.

^

Kategori: litto snackar

Det här börjar gå över gränsen, men skitsamma. Nu har vi bildat en egen blogg för oss spelmissbrukarna. Där kan jag bevisa att jag är egentligen bättre än Zaki och Follin. Skandal att de tror att de kan spela och sånt. >_<

aja, följ oss på www.spelmissbrukarna.blogg.se

Matchen mot Finland

Kategori: litto snackar

Nu är allt lite soft, väskan håller på att skickas från Finland och jag väntar på att få nyckeln igen. den ska komma idag, därför stannar jag hemma ett par timmar från skolan. mina vänner, S3K, jag skolkar inte idag.

Ja, vi förlorade mot finnarna med 1-7. Nu tänker ni håna oss och säger att vi suger å sånt (Y).
Första period började vi riktigt bra, vi tyckte på och missade många saftiga målchanser. Chrippe och Patrik hade riktigt otur i sin avslut. hade de bättre avslut så har vi lett med 2-3 mål. 0-0 efter första period, där var vi lite bättre än finnarna.

Andra period, Vi fortsatte på samma sätt. Men det var finnarna som sköt flera än oss. runt 10 min in i perioden var det dags för powerplay, Chrippe vann tekningen, jag tog pucken sen passade till Andreas. Han åkte in och sköt, och den gick in över målvaktens plockhandsken. Äntligen ifck vi lite flyt i vår avslut. Nu ledde vi mot Finland.
runt 4-5 min kvar av perioden kvitterade finnarna. Ett par minuter kvar gjorde de ytterligare ett mål till och vi var körda.

I tredje period förlorade vi alla närkamper och lät finnarna göra vad de ville med oss, vi såg bara på.
De gjorde 5 mål till. Riktigt dåligt av oss.

Så här såg Sverige ut mot Finland:
Första line
Chrippe- Litto - Patrik

Andra:
Jocke - Magnus - Strejiffert

Tredje:
Janne - Joel - Walle

Första backpar:
Krister - Andreas

Andra:
Micke - Selling

Värt att notera,  80% i laget har inte någon klubb medan alla i Finland har en klubb. Ändå kunde vi spela jämnt mot dem i två perioder. Skulle bli kul att se vad som händer när alla i Sverige har en klubb när vi möter Finland nästa gång.

BRUTALT TILTAD!

Kategori: litto snackar

Jag är verkligen brutalt tiltad på mig själv.
Imorse kom jag hem från Finland, jag kom fram till min dörr och uppmärkte en sak som jag har fruktat länge. Inbrott? Nej, min nyckel var ute på vift.
Jag glömde min väska i Edlunds bil, trodde jag. För ett par timmar sen fick jag mail av Norberg, där hon har vidarebeforat ett mail från Finland. De hittade min väska. Fyfan. Som tur fanns mitt namn på random papper, med mailadress till ÖDIBF. Så hon kunde ta kontakt med mig.
Nu ska hon skicka väskan till mig, och jag får pröjsa 50 euro.

Hur kom jag in till min lägenhet? David Farkas fick agera hjälte och vaknade tidigt imorse, kunde ringa därifrån till ÖBO och de skickade Securitas till min lägenhet. Priset för detta? 300 kr för att de skulle låsa upp min dörr, som bara tar 2 sekunder.

800 kr, bara för att jag gjorde ett jävla misstag. Men jag har iallafall lärt mig en läxa.

Inför matchen mot Finland

Kategori: litto snackar

Sveriges trupp

Robert Edlund
Felix Sjölander
Micke Hedman
Andreas Nilsson
Krister Björklund
Johan Selling
Johan Strejiffert
Jocke Sundström
Daniel Littorin
Christoffer Bergkvist
Magnus Larsson
Joel Modig
Patrik Andersson
Hampus Binnström
Johan Wallin
Hans Nilsson

Den tunna truppen ska åka till Finland idag, på pappret har vi en backkris där vår tunga backbjässe Toffe har tackat nej till matchen pga en knäskada, ett stort avbräck. Men därmed gör Krister debut för Dövas tre kronor. Några säger att han är riktigt duktig. men jag själv har aldrig sett honom spela.
Det var tänkt att Christoffer skulle ta timeout från landslaget, men efter ett antal övertalning från folk gör han en snabb comeback. Patrik imponerade stort i sin debut mot Finland. Vi får hoppas på att han spelar lika bra då. 
 Låt oss hoppas att det blir en bra kamp i Finland.

Samuel Eto´o, den svarta lejonen

Kategori: litto snackar

Jag bara älskar det här klippet!

han är mästare på att göra andra glada, skulle vilja ha honom i mitt lag.

<3

Skådespelare i absoluta världklass

Kategori: litto snackar



Mysigt att se honom ramla ner efter ha nuddat lätt vid linjendomarens flagga. Oscar nästa eller vad säger ni?

Så nära...

Kategori: litto snackar

imorse spelade jag på 9 matcher, och fick 8 rätt. det enda felet var matchen mellan Benfica- Vitória Guimarães. Trodde på Benfica, de jagade ju en plats till europacuperna och Vitória Guimarães befann sig i ingenmansland i tabellen.
Det jag såg av matchen var, Benfica dominerade och anföll på. och så ,15 minuter kvar, stack Vitória Guimarães på kontring och satte 0-1. Ridå.

50 kr skulle bli 3500 kr.

Värdelöst att skriva om jag vet, men behöver bara säga det. Se det som en terapi från mig.

Imorgon, nya tag, nytt tips. Vi ses!

Örebro

Kategori: litto snackar

Nu är det bevisat, att Örebro är egentligen en skithåla.  

Jag brukar ofta promenera hem till Rosta efter en pokernatt i Wasahuset, vet ni vad jag brukar alltid se varje gång jag går hem?

Två eller tre harar, mitten på gatan. Ni som känner till Örebro vet att Rosta ligger nära stan, och det brukar krylla av harar här på nätter. Är det inte sjukt? Örebro är en byhåla, nu är det bekräftat.
 
BLAUGRANA!!!

Owned by Pinto

Kategori: litto snackar


Barcelonas reservmålvakt Pinto har blivit en av mina favoriter.

Här kan ni se hur han psykar en Mallorcaspelare



Jag bara älskar det där, Mallorcaspelaren nickade att han skulle skjuta till vänster. han trodde väl att Pinto försökte bara förvirra honom. men tji så ägd han blev.

Årets match på lördag, 7 mars! Missa ej detta!

Kategori: litto snackar


Jag ryser...

Kategori: litto snackar

Jag får gåshud när jag ser det här.


Tänk er, DIF har lett mot självaste Juventus med 2-0 i en halvlek, dessutom lirade de på Delle Alpi (Juves hemmaarena=, matchen slutade 2-2. Hur returen slutade är en helt annan historia.

FORZA DJURGÅRDEN!

=)

Kategori: litto snackar

Autofellatio innebär att man suger av sig själv, Ron Jeremy är känd för detta.

Intressant, va? ;)