Idrottsfysiologi

Kategori: litto snackar

Är inne på tredje delkurs nu, den här gången är det idrottsfysiologi.
Visst låter det awesome?
"Jag läser idrottsfysiologi"

Det där lät riktigt avancerat, eller ja. Det ÄR avancerat, jag pluggar ju vid universitet.

Fick underkänt på min första hemtenta. Är någon förvånad? Nej tänkte väl det. 44% i klassen fick underkänt så jag inte är precis dummast i klassen. En klen tröst.

Idag på föreläsningen pratade en lektor om hur blodcirkulation och sånt fungerar när vi anstränger oss. Tro mig, jag höll på att somna hela tiden. Skitjobbigt att behöva kolla på tolk + PowerPoint- presentation samtidigt, vid varje föreläsnings slut går min hjärna i högvarv. Så högt att det låter som en Mustangmotor.
Fast, jag har börjat vänja mig vid det. Första gång var det en total mardröm.

Lektorn som föreläste idag påminde om mannen från filmen No Country for Old men. Har han varit 10 kg tyngre och 10 cm längre så har jag gömt mig vid det första och närmaste hörnet och grina.

The Dream

Kategori: litto snackar

Drömmen som jag drömde förra natten var riktigt sjukt. Så realtiskt var drömmen så attj ag nästan pissade på mig.

Drömmen handlade om att jag lirade i NHL och blev lagkapten för Rangers. Sen vann vi Stanley Cup och jag fick lyfta pokalen först.

Visst, många har drömt samma dröm som mig. Men saken är att jag minns exakt känslan när jag lyfte upp pokalen och hur alla såg på mig.
Det var så realitiskt så jag vaknade svettigt och kollade efter StanleyCup-pokalen.

Känslan var riktigt otäckt, värre än en vanlig mardröm. Men nu kan jag stoltsera med att jag vet nu hur känslan är när man lyfter upp Stanley Cup- pokalen...

/Littorin