Nattcupen 2010

Kategori: litto snackar





Kommentarer om grupp A;

Kassklubb: Precis vad lagnamnet säger så är de kassa, Visst har de en snabb spelare i Alexander Jensen som en gång hävdade att han har meriter från division 1 i Norge. Vi vet inte om det är sant. Deras joker kan vara Emelie Larsson, som ofta nämnts som den största talangen i Sverige inom fotboll, innebandy och basket. Eftersom när en tjej gör mål så blir det 2 mål så andra lag får se upp för henne.


Bluffagänget:
Laget är stora favoriter till att ta hem hela cupen. Neverland, Faraj och Ågren spelade nyligen EM i Futsal så de kan nog leka hem hela cupen om de är på topp. Annars får Gashis albanska aggression tända upp laget. Desstuom har de två damlandslagspelare i Hyrenius och Larsson. Jag har svårt att föreställa mig en final utan Bluffagänget.


Primo Victoria:
Jag har absolut inte någon aning om laget. Jag vet bara att Ingvarsson är bror till Thomas Ingvarsson, numera en SDI ungdom- legendar. Så jag låter det här laget vara.


Pink Black Evil:
Laget med det udda namnet, laget har inte något att ta hem från cupen. Kanske kan vi bli överraskade av deras kläder, sådant är ju roligt. Kjellström har lirat fotboll regelbundet men han räcker inte till.


TIPS:
Bluffagänget och Primo Victoria vidare.

 

                                                       Kommentarer om grupp B;

All Blacks:
Bluffagängets största hot, All Blacks är riktigt bra och tunga spelare att möta. Boklund, Tebibel, Karlsson och Shojadoost är inte roliga att möta på planen.  Deras tyngd kan räcka riktigt långt, ända till final.


Forza Bengt: Ett helt ok lag som har just fått ett tungt avbräck. Karam fick lunginflammtion så han missar cupen. Så de letar efter en tung bjässe just nu. Littorin och Fredman spelar med hjärta trots brist på teknik. Rosell har lagets bästa teknik så det säger mycket om laget.


Stocauce Galaxy: Det finns mycket fart i det här laget. Johansson är riktigt snabb, han är dessutom liten så det kan bli tufft att få stopp på honom. Rasinaho är nog lagets playmaker. Laget har två av Sveriges största talanger i Rasinaho och Johansson så det kan bli roligt att följa det här laget.


Dunderhasan Undersåtar: Laget med cupens roligaste namn. Det krävs mycket av Sabotic för att laget ska gå vidare. Eller kan jugoslavisk mentalitet ta laget långt?


TIPS: All Blacks och Stocause Galaxy vidare.

 

                                                 Kommentarer om grupp C;

Fisherman´s Friends: :
Mestadels av laget kommer från Göteborg. Jonson var en gång lovande fotbollspelare men en knäskada satte stopp för hans karriär. Kanske ger han fotbollen en chans igen? Norberg var förstemålvakt under EM i futsal men den här gången tror ForzaLitto att han agerar som utespelare. Sannerland är riktigt stor, lagets försvarbjässe. Han har Gattuso som förebild så det kan göra ont att möta honom.


No Name: Laget har inte något namn i nuläget därför skriver jag No Name. Tirnovan står nog i målet och han kan få det ganska svettigt under cupen. Tebibel och Polivanchuk är lagets främsta anfallsvapen.


Respektera: Västanviks stolthet som jag tyvärr inte vet så mycket om förutom Olsson. Det ryktas om att Olsson har tränat extra hårt för att komma i form inför cupen. Det kommer från osäkra källor så jag inte kan bekräfta ryktet.


Sovjetunionen: Försöker de skrämma motståndarna med lagnamnet? Tyvärr tror jag inte att de kan dominera som den röda armén gjorde en gång i tiden. Patron och Wickstrand är lagets nyckelspelare. Det krävs en toppresentation av duon för att laget ska ha en chans att gå vidare.


TIPS: Fisherman´s Friends och Sovjetunionen vidare.


                                                  Kommentarer om grupp D;


Elite of Hamas;
Ganska roligt namn, kan deras spel explodera som Hamas självmordbombare som kan de gå vidare till slutspel. Gustavssons fysiska spel kan vara skillnaden på fiasko och succé för laget, väljer han spela fysiskt så räcker det gott och väl.


Rasta Geeks; Riktigt fyndigt namn, låt oss hoppas på att de klär ut sig så det kan bli riktigt kul att se laget spela. Adullahi kan löpa sönder motståndarna, dessutom har han teknik. Så han blir lagets spjutspets, fixar han rollen p ett bra sätt så går laget vidare till slutspelet.


Servitriser: Israelsson och Hellström är lagets två nyckelspelare med deras fysisk. Jonsson är duktig, så laget ska ha nytta av hennes skytt. Gör hon mål så räcker det med att försvara sig resten av matchen.


Real Nollorna: Ytterligare ett lag som har hittat inspirationen från Real Madrid.  Pratar jag nu om namnet Real? Nej, att de har ”värvat” två spelare från utomlands för att komma långt i cupen. Låt oss hoppas att de inte floppar på samma sätt som Real Madrids galacticos.


TIPS: Real Nollorna och Rasta Geeks vidare.

FOTNOT 1:
Ni kan hitta hela trupperna genon den här länken.
FOTNOT 2: Det här inlägget gjordes under en sen natt så visa hänsyn för felstavning eller något likadant.

Kommentarer

  • barcalover säger:

    "Låt oss hoppas att de inte floppar på samma sätt som Real Madrids galacticos."



    haha den va bra! ;) (y)

    2010-11-17 | 09:24:51
  • bea säger:

    gilla!

    2010-11-17 | 11:51:34
  • Bluffagänget säger:

    fett grymt

    2010-11-17 | 12:26:39
  • All Blacks säger:

    vi ses på planen ;)

    2010-11-17 | 16:32:31
  • bsr som är medlem i Pink Black Evil säger:

    hahaha skönt! Bra att vet vi gick ej vidare så jag kan slå vad och tjäna stor stål på att vi förlora ;D haha

    2010-11-17 | 17:27:31
    Bloggadress: http://bsr.blogg.se/
  • Akious säger:

    Alskar ditt skrivsatt om dessa lag, fortsatt sa o plugga for att bli sportjournalist <3

    2010-11-17 | 21:33:12
  • fifia sdi ungdom säger:

    nice! ;)

    2010-11-18 | 00:35:35
  • josse säger:

    gilla! håller med erdem! fortsätt med det ;)

    2010-11-18 | 10:30:58
    Bloggadress: http://mydaysinthebigcity.blogg.se/
  • jess säger:

    :D tack litto!!!

    <3

    2010-11-19 | 12:38:41

Kommentera inlägget här: